Anlık Bildirim

Akbank kripto para borsası satın alıyor

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir hamle yapan Akbank, henüz yeni kurulmuş Stablex kripto para borsasının çoğunluk hissesini satın alarak piyasaya adım atmış oldu.    
Akbank Tam Boyutta Gör
Ülkemizde kurumsal açıdan kripto paralara karşı belirli bir mesafe olsa da giderek artan ilgi karşısında hamle yapma ihtiyacı hissediliyor. Geçtiğimiz yıllarda Finansbank patronu Özgür Güneri, sürpriz yaparak BTCTurk ortağı ve patronu olmuştu. Bir sürpriz de Akbank’tan geldi.

Akbank kripto para piyasasına giriyor

Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirime göre Stablex Bilişim Teknoloji Anonim Şirketi'nin (Stablex Borsası) çoğunluk hisselerinin alınması için Akbank ve Stablex arasında sözleşme imzalandı.

Stablex ülkemizde çok da duyulmuş bir borsa değil ancak Akbank satın alımı ile dikkatleri üzerine çekti. Borsa yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteriyor. Web sitesini bilgilendirme amaçlı kullanan borsa asıl fonksiyonlarını mobil uygulamalar üzerinden yürütüyor. Coinmarketcap kaydı olmadığı için borsanın hacmi hakkında herhangi bir bilgi yok. Satın alım Rekabet Kurulu’nun onayı sonrasında tamamlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5458 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
stablex, akbank ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim