Anlık Bildirim

Microsoft Edge kripto para cüzdanı sunabilir

Microsoft Edge tarayıcısının yerleşik olarak bir web3 kripto cüzdan sunacağına dair sızıntılar interneti hareketlendirdi. Microsoft’un daha geniş bir kitleye hitap etmek istediği anlaşılıyor.
Microsoft Edge Tam Boyutta Gör
Bir kısım tarafından dolandırıcılık veya boş uğraş olarak nitelendirilse de kripto para dünyasına teknoloji devleri uzak kalamıyor. Son dönemde tarayıcılara entegre edilen kripto para cüzdanları görmeye başlamıştı. Microsoft Edge tarayıcısı da trendi yakalamak niyetinde.

Microsoft Edge kripto para cüzdanı

Microsoft Edge tarayıcısında normalde eklentiler kullanarak Metamask başta olmak üzere pek çok kripto para cüzdanı kurulabiliyor ancak Microsoft yerleşik olarak bir web3 cüzdanı sunmayı planlıyor.  

 Sızdırılan görseller kullanıcıların kripto paralarını saklayabildikleri gibi, farklı blok zincirleri tanımlayabildiklerini, merkeziyetsiz uygulamaları ziyaret edebildiklerini, kripto paralar için izleme listeleri oluşturabildiklerini gösteriyor. Bu cüzdana nasıl ulaşılabilecek şimdilik bilinmiyor. Ayrıca Microsoft projeyi gerçekleştirecek mi oda belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim