Anlık Bildirim

Honor'dan yeni rekor: Akıllı telefon sevkiyatlarında liderlik koltuğuna oturdu

Teknolojik ürünler hakkında pazar araştırmaları yürüten Canalys, akıllı telefon sevkiyatlarını içeren yeni bir rapor paylaştı. Rakibi OPPO'yu geride bırakan Honor, ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Akıllı telefon sevkiyatlarında yeni lider belli oldu Tam Boyutta Gör
 

Huawei'in alt markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıllarda bağımsız bir marka haline gelen Honor, Çin'de yeni bir başarıya imza attı. 2022'nin ikinci çeyreğini içeren yeni bir pazar araştırmasına göre küresel pazar payını arttırmak amacıyla yenilikçi ürünler piyasaya sürmeye devam eden akıllı cihaz üreticisi, Çin'de gerçekleştirilen akıllı telefon sevkiyatlarında liderliği ele geçirmeyi başardı. 

Sevkiyat rakamları 15 milyonu geçti

Paylaşılan raporda yılın ilk çeyreğinde toplam 15 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştiren Honor, yüzde 205'lik devasa bir büyüme oranı yakaladı. Bu başarı ile toplam pazarın yüzde 20'sine hakim olmayı başaran şirket, sırasıyla 13.9 ve 13.8 milyon sevkiyat rakamlarına ulaşan OPPO ve Apple'ı  geride bıraktı.

Bununla birlikte raporun devamında toplam 12.2 milyon sevkiyatla dördüncü sıraya yerleşen Vivo'yu, 10.6 milyonluk bir rakama ulaşan Xiaomi takip ediyor. Çin pazarında gerçekleştirilen sevkiyatlarda ise 2021'e kıyasla yüzde 18'lik bir düşüş görülürken, diğer markaların da dahil olması ile beraber toplam sevkiyat rakamı 75,6 milyona ulaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim