Anlık Bildirim

Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın hayatı dizi oluyor

Fransız film şirketi Oble, Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın hayatını konu alan Jack's Magic adlı biyografik bir dizi çekecek.                                    

Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın hayatı dizi oluyor Tam Boyutta Gör

Variety'nin haberine göre Fransız film stüdyosu Oble, teknoloji devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'yı konu alan "Jack's Magic" (Jack'in Büyüsü) adlı biyografik diziyi çekecek.

İngilizce öğretmenliğinden, başarılı iş adamlığına

Dizinin konusu, başlangıç tarihi, oyuncu kadrosu ve yönetmeni henüz açıklanmadı. Projenin, Duncan Clark'ın en çok satan "Alibaba Jack Ma'nın Evi" adlı kitabından uyarlanacağı biliniyor. Yazar aynı zamanda dizinin gelişimine de katkıda bulunacak. Kitap, Ma'nın mütevazi bir İngilizce öğretmeninden başarılı bir iş adamına yolculuğunu anlatıyor.

Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın hayatı dizi oluyor Tam Boyutta Gör

Oble'ın kurucu ortağı Hugo Brisbois konuyla ilgili olarak: "Jack Ma'nın hayat hikayesi büyüleyici ama Batı'da çok az biliniyor. O, Çin'de İnternet'in potansiyelini anlayan ilk kişilerden biri olan ve her şeye rağmen onu kullanabilen, düzenlemelere manevralarla karşılık veren ve Silikon Vadisi'nin devlerini yenerek yerli bir şampiyon yaratan bir iş kahramanı." dedi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim