Anlık Bildirim

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 akıllı saatleri duyuruldu

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 akıllı saatleri fonksiyon anlamında aynı özellikleri paylaşırken ekran tasarımı olarak farklılık var. Bu da batarya kullanımında ayrışmaya neden oluyor.

Amazfit GTR 3 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Üst seviyedeki GTR 3 Pro akıllı saat modelinin ardından Amazfit markasının biraz daha alt seviyeye hitap edecek GTR 3 ve GTS 3 modelleri de tanıtıldı. Modellerde çok fazla kırpma olmamış.

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 neler sunuyor?

Amazfit GTR 3 modeli Pro modeli ile benzer bir tasarım sunuyor. 1.39 inçlik AMOLED ekran 1000 nit parlaklık seviyesine çıkıyor ancak çerçeveler biraz daha kalın tutulmuş. GPS yongası olan saat 100’den fazla temaya sahip. 

Nabız, kandaki oksijen, stres ve gelişmiş uyku takibi yapabilen modelde görüşme desteği yok. Bunun yerine akıllı asistanlara mikrofon ile komut verebiliyorsunuz. Tasarruf modunda 21 gün, normal modda 10 gün, yoğun modda 5 gün, GPS modunda ise 35 saat kullanılabiliyor. 

Amazfit GTS 3 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Amazfit GTS 3 ise 1.75 inçlik dörtgen şeklinde AMOLED ekran barındırıyor. Tüm fonksiyonları aynı iken büyüyen boyutlar bataryaya etki etmiş. Tasarruf modunda 22 güne kadar, normal kullanımda 12 güne kadar, yoğun kullanımda 6 güne kadar, GPS açık 20 saate kadar kullanım sağlanabiliyor. Bu iki akıllı saat modeli 180$ fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim