Anlık Bildirim

Amazon Amerika satıcıları son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerini satıyor

Amazon'da satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerinin geçmiş şekilde tüketicilerin ellerine ulaşmasıyla başlatılan araştırmalar, firmanın inceleme mekanizmasındaki eksiklikleri ortaya çıkardı.

Amazon Amerika satıcıları son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerini satıyor Tam Boyutta Gör

Amazon’un sahipliğindeki Whole Foods, tazelik konusunda görüşlere göre harikalar yaratsa da Amazon’un çevrimiçi mağazası bu konuda pek başarılı değil. CNBC tarafından yayınlanan rapora göre Amazon’da yer alan satıcılar, son kullanma tarihi geçeli uzun zaman olmuş gıda ürünlerini müşterilere kargoluyor. 

Araştırma firması 3PM’e göre Amerika'daki satıcıların en az yüzde 40’ında son kullanma tarihi geçmiş ürünlere yönelik şikayetlerin sayısı beşten fazla. Bunun yanında aynı ürünü birden fazla satıcının sattığı durumlarda ürünün nereden geldiği konusunda soru işaretleri mevcut.

CNBC’ye konuşan Amazon sözcüsü, bazı ilanları satıştan kaldırdıklarını aktardı ve bu problemlere yönelik insan ve yapay zekaları iş başına geçirdi. Bu yapılar, birlikte çalışarak satıcının yanlış davranışlarını yakaladığında ilanları kaldıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim