Anlık Bildirim

Amazon'da indirime giren televizyonlar

Amazon'un Prime Özel Fırsat Günleri başladı. İki gün sürecek kampanyada bazı televizyon modellerinde güzel indirimler mevcut. Fiyatıyla dikkat çeken indirimli televizyonları listeledik.
Amazon'da indirime giren televizyonlar 11 Ekim 2022 Tam Boyutta Gör
Amazon’un 11-12 Ekim tarihlerinde düzenlenen Prime Özel Fırsat Günleri başladı. Çok sayıda üründe indirimler başladı. İndirime giren televizyonlardan dikkat çekenleri sizin için listeledik.

İndirimlerden yalnızca Prime üyeleri yararlanabiliyor. Ayda 7,90 TL’ye Prime üyesi olabilirsiniz. Daha önce Prime’ı kullanmadıysanız 30 gün ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Prime Özel Fırsat Günleri boyunca cep telefonu, cep telefonu aksesuarları, kulaklık, dizüstü bilgisayar, bilgisayar ekipmanları, oyuncu ürünleri, televizyon, akıllı saat, tablet, giyim, kitap, ev ürünleri, kişisel bakım, oyuncak ve gıda ürünlerinde dikkat çeken fiyatlar olacak.

Tüm indirimli ürünler: Prime Özel Fırsat Günleri

Amazon'da indirime giren televizyonlar

İndirimli ürünler ve fırsatlar hakkında sohbet için Amazon İndirimleri forum ana konusunu ziyaret edebilirsiniz. DH Mobil Uygulaması'nda ana konunun "bağlantı bildirimleri" özelliğini aktif ederseniz, indirimli ürünler telefonunuza bildirim olarak iletilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim