Anlık Bildirim

Amazon'dan güzel haber: Amazon, EA oyunlarını hediye etmeye 2022'de devam edecek

Amazon'un aylık olarak Prime üyelerine verdiği Prime Gaming oyunlarında 2022 yılında da Electronic Arts oyunlarını görmeye devam edeceğiz.                          

Amazon, EA oyunlarını hediye etmeye 2022'de devam edecek Tam Boyutta Gör

Amazon bildiğiniz gibi Prime üyeliği kapsamında aylık birkaç farklı oyun hediye ediyor. Normalde daha bağımsız diyebilecğimiz yapımları hediye ederken son birkaç EA'nin de desteği ile birlikte gerçekten muazzam oyunlar hediye etmeye başladı. Geçtiğimiz saatlerde de güzel haber geldi.

Amazon, EA Oyunları Vermeye Devam Edecek

Dün akşam saatlerinde Aralık 2021 oyunlarını açıklayan Amazon, ardından gelecek için de güzel bir haber verdi. Amazon'un söylediğine en popüler Electronic Arts oyunlarından dördünü 2022'de bedava olarak Prime üzerinden alabileceğiz. Ne yazık ki hangi oyunlar olduğuna dair bir ayrıntı paylaşılmadı.

Amazon'un verdiği oyunları üyeliğiniz bitse bile oynayabiliyorsunuz ki zaten EA oyunları Origin kodu şeklinde veriliyor. Sadece 8 TL'ye Amazon Prime Video'ya üye olabilmek ise gerçekten bulunmaz bir fırsat. Aralık ayında verilecek oyunların toplamı 980 TL. Bundan önceki 3, 4 ayda da durum aynıydı. 

Amazon Prime ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda sadece 7,90TL. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim