Anlık Bildirim

Amazon Prime gelecek yıl Universal filmlerini ağırlayacak

Amazon ve Universal arasındaki anlaşma gereği gelecek yıl vizyon filmleri önce Peacock içerik servisine, hemen ardından da Amazon Prime video servisine eklenecek.

Amazon Prime güçleniyor Tam Boyutta Gör

NBC platformunun Peacock içerik servisi ile özel bir anlaşma imzalayan Universal Pictures şimdi de rotayı Amazon’a çevirdi. Amazon Prime Video vizyon Universal Pictures filmlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 

Amazon ve Universal iş birliği

Geçtiğimiz hafta açıklanan anlaşma kapsamında; 2022 yılından itibaren vizyon dönemi sona eren Universal Pictures filmleri hemen sonrasında Peacock servisine gelecek ve 4 ay boyunca bu servise özel olacak. 


Amazon Prime Video ise bu noktadan sonra devreye girecek. Yine belirli bir süre boyunca Universal filmleri sadece Amazon Prime hizmetinde izlenebilecek. Süre bitiminde de diğer platformlardan erişilebilir olacak. 

Anlaşmanın standart filmleri kapsadığı belirtiliyor. Yani Jurassic Park: Dominion gibi filmleri kastediyoruz. Animasyon tarzındaki filmlerin ise VOD olarak vizyon sonrasında Amazon Prime Video kitaplığına ekleneceği belirtiliyor. Yine Minions’ın devam filmi bunlar arasında. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim