Anlık Bildirim

Amazon'un zaman yolculuğu temalı yeni filmi The Tomorrow War'dan ilk fragman

Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı yeni bilim kurgu filmi The Tomorrow War'un ilk fragmanı yayınlandı. Film 2 Temmuz'da Prime Video'da yayınlanacak.

Amazon'un zaman yolculuğu temalı yeni filmi The Tomorrow War'dan ilk fragman Tam Boyutta Gör

Orijinal film kütüphanesini hızla genişletmeye devam eden Amazon'dan yeni bir bilim kurgu yapımı daha geliyor. Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı zaman yolculuğu temalı The Tomorrow War filminden ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Aksiyon dolu bir seyir deneyimi vadedecek olan The Tomorrow War ilginç konusuyla dikkat çekiyor. 2051 yılından gelen bir grup zaman yolcusu, insanlığı uzaylılara karşı bir savaştan kurtarmak için geçmişten asker toplamaya geliyor. Başroldeki Chris Pratt'in karakteri de uzaylılara karşı savaşmak için 30 yıl geleceğe gidenlerden birisi olacak. 

The Tomorrow War'un senaryo tarafında 24 Hours to Live ve Dreadfall filmlerinden tanıdığımız Zack Dean'in imzasını görüyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda ise The Lego Batman Movie'den Chris McKay oturuyor. 

Oyuncu kadrosunda Chris Pratt'e Yvonne StrahovskiJ.K. SimmonsBetty GilpinSam RichardsonEdwin HodgeJasmine MathewsRyan Kiera Armstrong ve Keith Powers gibi isimler eşlik ediyor.

The Tomorrow War, 2 Temmuz'da Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim