Anlık Bildirim

AMD, 4 Ocak'ta yeni bir canlı yayın gerçekleştirecek: Bizi neler bekliyor?

AMD, Intel ve Nvidia'nın katılacağı CES 2022 etkinliği ile aynı günde kendi canlı yayınını gerçekleştirecek. Şirketin yeni ekran kartı ve işlemcileri hakkında bizleri neler bekliyor? 

AMD, CES 2022 ile aynı anda kendi canlı yayınını gerçekleştirecek Tam Boyutta Gör

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden AMD, Intel ve Nvidia’nın katılacağı CES 2022 etkinliği ile aynı günde kendi canlı yayınını gerçekleştirecek.

Yenilenmiş RX 6000 serisi duyurulabilir

4 Ocak Salı günü Türkiye saati ile akşam 18:00’da başlayacak canlı yayın ile beraber şirketin, yeni nesil ince ve güçlü dizüstü bilgisayarlarda yer alacak Rembrandt CPU/APU serisine odaklanması ve Ryzen 6000H, Ryzen 6000U yongalarını duyurması bekleniyor.

Sızıntılara göre, 6nm üretim teknolojisi, Zen3+ mimarisi, RDNA 2 grafikleri ile gelecek Ryzen 6000H, 35-45W TDP değerive 6 çekirdek/16 iş parçacığına sahip olacak. Bununla birlikte Zen 3D V-Cache Vermeer-X yongalar hakkında da daha fazla detayın açıklanmasını beklediğimiz etkinlikte, Ryzen 5000 yenilemesi ile ilgili bilgilere de yer verilecek.

Ryzen 5000 serisine yüzde 15 performans artışı geliyor

2022 yılının ilk aylarında piyasaya sürülecek yenilenmiş Ryzen 5000 serisinin yüzde 15 performans artışı ile geleceği AMD tarafından doğrulanırken, yeni etkinlikte yeni Radeon GPU'lar hakkındaki detaylar bizleri bekliyor olacak. Ayrıca yakında piyasaya çıkacak yeni Nvidia ekran kartlarına karşı AMD'nin Radeon RX 6500 XT, Radeon RX 6400 modellerinin yenilenmiş versiyonlarını duyuracağı iddia ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim