Anlık Bildirim

AMD'den uygun fiyatlı AM4 ve Zen3D işlemciler geliyor

Uzun bir süredir desteklenen AM4 soketinden AM5'e geçiş yapmaya hazırlanan AMD, yeni işlemci modelleri ile AM4'e olan desteğini sürdürebilir. 3D V-Cache serisi genişliyor.

AMD'den uygun fiyatlı AM4 ve Zen3D işlemciler geliyor Tam Boyutta Gör

Yakın zamanda büyük bir L3 önbellek boyutu ile gelen Ryzen 7 5800X3D modelini piyasaya süren AMD, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Günümüzde yeni nesil AM5 soketi ve Zen 4 işlemciler üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, yakında uygun fiyatlı yeni AM4 işlemciler ve Zen3D modelleri duyurabilir.

3D V-Cache serisi genişliyor

Twitter üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan güvenilir sızıntı kaynağı Greymon55, ''Son birkaç gün içinde ZEN3D için birkaç yeni ürün mevcut olacak. Bu doğru ve gelecek ay daha fazla bilgi olacak.’’ açıklamasında bulundu. Bununla birlikte yeni işlemcilerin Ryzen 5 5600X, Ryzen 9 5900X ve Ryzen 9 5950X'i temel alabileceği düşünülüyor.

Ayrıca açıklamalarının devamında uygun fiyatlı alt uç model yeni AM4 işlemcilerin piyasaya sürüleceğini söyleyen Greymon55, AMD'nin şu anda AM4 soketi için tasarlanan yeni Zen4 işlemcisini test ettiğini iddia ediyor. Paylaşılan bilgiler henüz doğrulanmamış olsa da, AM4 soketine beklenenden daha geç veda edileceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5193 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, am4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim