Anlık Bildirim

AMD Radeon Pro V620 bulut oyunculuğa odaklanıyor

AMD Radeon Pro V620 adındaki yeni grafik hızlandırıcı çok yüksek bellek kazanımları sayesinde bulut oyunculuğu altyapısında akıcı sistemler sunmayı amaçlıyor.  

AMD Radeon Pro V620 tanıtıldı

Son dönemde bulut oyunculuğun giderek önem kazanması yatırımların da buraya kaymasını sağlıyor. AMD bulut oyunculuğuna yönelik olarak sunucuları güçlendirecek yeni bir ekran kartı duyurdu. 

AMD Radeon Pro V620 özellikleri neler?

AMD Radeon Pro V620 temel anlamda Radeon RX 6800 XT ekran kartını temel alıyor ancak sunuculara yönelik olarak çeşitli optimizasyonlar almış ve özellikle akıcılık bakımından zirve yapmış.

AMD Radeon Pro V620 hızlandırıcısında 4608 Stream işlemcisi yer alırken 32GB GDDR6 bellek 16Gbps hızında çalışıyor. 256-bit veri yolu ile 512GB/s bant genişliği elde ediliyor. Bu rakam Radeon RX 6900 XT ekran kartından bile neredeyse iki kat fazla. 

2250MHz saat frekansı sunan hızlandırıcıda 72 ışın izleme çekirdeği ve 20TFLOPS tek hassasiyet performansı mevcut. Hata düzeltme kodu ile desteklenmiş kart 300W enerji çekiyor. 

GeForce Now hizmeti Nvidia ekran kartlarını kullandığı için AMD’nin o tarafta pek şansı yok ancak Microsoft xCloud iyi bir hedef gibi görünüyor. AMD ayrıca bulut üzerinde iş zekâsı ve bulut üzerinde ortak çalışma alanı sektörlerini de hedefliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim