Anlık Bildirim

AMD'nin giriş seviyesi ekran kartı RX6300M masaüstüne gelebilir

RDNA2 mimarili ekran kartlarına yeni modeller eklemeye devam eden AMD, seriye giriş seviyesi bir model daha ekleyebilir. Şirketin RX 6300'ün masaüstü versiyonu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. 

AMD yakında giriş seviyesi RX 6300 modelini piyasaya sürebilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Ocak ayında Navi 24 masaüstü ekran kartları RX 6500 XT ve RX 6400’ü tanıtan AMD’nin, giriş seviyesine konumlandırılacak yeni bir RX 6300 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

APU veya entegre CPU'larda kullanılabilir

Radeon ekran kartları hakkında sızıntılar gerçekleştiren ve AMD’nin 'GPU Performance API' sinde yeni bir değişikliği fark eden Komachi Ensaka isimli Twitter kullanıcısı, yazılımın 3.10 sürümüne RX 6300 desteği eklendiğini keşfetti. AMD’nin RX6300M çözümü şu an dizüstü bilgisayarlarda mevcut olsa da sürücüde belirtilen yeni kart, resmi olarak masaüstü bir yonganın hazırlandığına işaret ediyor olabilir.

Bununla birlikte yeni giriş seviyesi çözümünün RDNA 2 ekran kartı serisinde en alt sıraya yerleşmesi ve RX6300M’in sahip olduğu 2GB bellek kapasitesini devam ettirmesi bekleniyor. Bununla birlikte yeni ekran kartı hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmayan AMD'nin, kartı APU sistemlerde veya entegre GPU’ya sahip işlemci modellerinde de kullanabileceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim