Anlık Bildirim

Amiral gemisi Honor Magic 5'in kilit özellikleri belli oldu

Amiral gemisi Honor Magic 5 serisinin 27 Şubat tarihli MWC 2023 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bugün ailenin temel modeli Honor Magic 5'in kilit özellikleri belli oldu.
Amiral gemisi Honor Magic 5 özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Huawei’den ayrılarak bağımsız bir marka haline gelen Honor, yaklaşan MWC 2023 etkinliğinde Honor Magic 5 serisi yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Yaklaşan ailenin Honor Magic 5, Magic 5 Lite, Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate olmak üzere toplam dört modelden oluşması beklenirken, bugün serinin temel modeli Honor Magic 5 sertifika sitelerinde görünmeye başladı.

Honor Magic 5 özellikleri belli oldu

Bildirilenlere göre Honor Magic 5, cihaz ile birlikte verilen şarj cihazı aracılığıyla 66W’a kadar (11V/6A) kablolu hız şarj desteğine sahip olacak. Söz konusu değer selefi Honor Magic 4 ile benzer olsa da, ailede yer alacak Pro ve Ultimate modellerin 100W ve daha yüksek şarj hızları ile gelmesi bekleniyor. Bununla beraber Snapdragon 8 Gen 2 platformundan güç alacak Honor Magic 5, 100X yakınlaştırma sunan periskop kameranın eşlik ettiği üçlü bir sensör tasarımı ile desteklenecek.

Yakın zamanlı sızıntılar, Honor Magic 5’in kutusundan MagicOS 7 işletim sistemi, 5G, Wi-Fi, Bluetooth 5.1 ve bir USB Type-C bağlantı noktası ile çıkacağını gösteriyor. Akıllı telefon hakkında bilinenler şu an için sınırlı olsa da, önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim