Anlık Bildirim

Amiral gemisi Meizu 20 Pro'nun fiyat etiketi ortaya çıktı

Merakla beklenen Meizu 20 serisi için artık geri sayım başladı. Mart ortasında tanıtılması planlanan serinin Pro modelinin fiyat etiketi ve temel özellikleri paylaşıldı.
Amiral gemisi Meizu 20 Pro'nun fiyat etiketi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Meizu 20 serisi amiral gemisi akıllı telefonlar Mart ayı ortasında tanıtılacak. Lansman için geri sayım başlarken Çinli sızıntı kaynağı Digital Chat Station, üst düzey modelin temel özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Aktarılan bilgilere göre Meizu 20 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti üzerine inşa edilecek. Cihazın bir versiyonu 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile sunulacak. Kutudan ise Android 13 tabanlı Flyme 10 arayüzü ile çıkacak.

Amiral gemisi Meizu 20 Pro'nun fiyat etiketi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Başlangıç fiyatı netleşti

Akıllı telefonda WQHD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan Samsung E6 AMOLED ekran yer alması bekleniyor. Bununla birlikte ekrana gömülü ultrasonik parmak izi tarayıcısı içereceğine dair bilgiler de var.

Meizu 20 Pro'nın diğer muhtemel özelliklerini 50 megapiksel ana kamera, yeni nesil NFC çipi ve 80 watt hızlı şarj desteği olarak sıralayabiliriz. Amiral gemisi 650 dolar gibi bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim