Anlık Bildirim

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı

Arka panel tasarımı ile 2022'nin en özgün akıllı telefonlarından biri olacak Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri yayınlandı. Amiral gemisi model Hasselblad imzalı kamera sistemiyle geliyor.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Son günlerde gündemi olukça meşgul eden Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri internete sızdırıldı. Arka panel tasarımına bakılırsa cihaz 2022'nin "en özgün" amiral gemilerinden biri olacak. Zira akıllı telefon üreticilerinden ana kamera tasarımı konusunda bu kadar cesurca yaklaşım  pek görmüyoruz.

Metalik renkle karşımıza çıkan Oppo Find X5 Pro'nun arka panelinde Hasselblad yazısı var. Bu da kamera sisteminde Hasselblad uzmanlarının dokunuşunun olduğunu gösteriyor. Bu açıdan cihazın kardeş marka tarafından piyasaya sürülen OnePlus 10 Pro ile benzerlik taşıdığını söyleyebiliriz.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo Find X5 Pro neler sunacak?

Oppo Find X5 Pro'nun arka kamera ünitesinde, 50 megapiksel çözünürlüğe sahip iki Sony IMX766 sensörün (geniş ve ultra geniş açılı) yanı sıra 13 megapiksel telefoto kamera görev yapacak. Cihazın diğer özellikleri konusunda da bazı bilgiler var.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon 120 Hz yenileme hızı ve 2K çözünürlük sunan 6.7 inç OLED ekran taşıyacak. Ayrıca 80W kablolu, 50W kablosuz şarj özellikli 5.000 mAh pil, Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ve MariSilicon X NPU işlemci biriminden de bahsediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim