Anlık Bildirim

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Önümüzdeki aylarda çıkış yapması beklenen amiral gemisi Oppo Find X5'in tasarımı netleşti. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstofer, Oppo Find X5 Pro'nun yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun yeni nesil Find X serisi amiral gemisi akıllı telefonları üzerinde çalıştığı biliniyor. Yakında çıkış yapacak akıllı telefonlar bu yılın başlarında piyasaya sürülen Oppo Find X3 serisinin yerini alacak.

Çin'de "4" rakamının uğursuz olarak kabul edilmesi nedeniyle yeni seri büyük ihtimalle Find X4 yerine Find X5 adını taşıyacak. Önceki nesillerde olduğu gibi Oppo Find X5 serisinin de Find X5, Find X5 Pro ve Find X5 Lite olmak üzere en az üç model içermesi bekleniyor.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Lansman yaklaşırken Oppo Find X5 Pro'nun yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı. Paylaşılan görseller cihazda kullanılan ekranın sol üst köşesinde, selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik yer aldığını gösteriyor.

Oppo Find X5 Pro hakkında bilinenler

Arka panelde Oppo Find X3 Pro'dakine benzeyen fakat düz çizgilerden uzaklaşmış bir kamera ünitesi mevcut. Aktarılan bilgilere göre Oppo Find X5 Pro, 2022'nin Şubat veya Mart aylarında resmiyet kazanacak. Fakat kesin bir tarih yok.

Amiral gemisi Oppo Find X5 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Daha önceki sızıntılar akıllı telefonun 120 Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, en az iki 50 megapiksel kamera, 32 megapiksel selfie kamerası, 5.000 mAh pille geleceğini ortaya koymuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim