Anlık Bildirim

Android 11'in hızlı ayarlar menüsündeki simgeler renklendirilebilir

Geçtiğimiz günlerde geliştiricilerin kullanımına açılan Android 11 ile ilgili bilgiler sızmaya devame ediyor. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni işletim sistemindeki simgeler renklendirilebilir olacak.

Android 11'in hızlı ayarlar menüsündeki simgeler renklendirilebilir

Bir numaralı mobil işletim sistemi olan Android'in yeni versiyonu geçtiğimiz günlerde geliştiricilere açıldı. Artık Android uygulama geliştiricileri, yeni Android 11 işletim sistemini Google Pixel akıllı telefonlarına yüklemeye ve uygulamalarını yeni platformda test etmeye başladılar bile.

Hızlı ayarlar menüsü kişiselleştirilebiliyor

Android 11'in geliştirici sürümünün yayınlanmasının ardından, işletim sisteminde yapılan bazı değişiklikler de ortaya çıkmaya başladı. Gelen bilgilere bakılırsa, uygulama geliştiricileri Android 11'in, ekran kaydırılarak ulaşılan hızlı ayarlar menüsündeki simgelerin renklerini değiştirmeyi başardılar. Bu da Google'ın kullanıcılara sunacağı yeniliklerden biri olarak gösteriliyor.

Android 11'in hızlı ayarlar menüsündeki simgeler renklendirilebilir Tam Boyutta Gör

Ancak geliştiriciler bu renkleri değiştirmek için bazı kod satırları kullandıklarını ifade ediyorlar. Yani sıradan bir kullanıcı için basit bir işlem değil. Bu durum, simge renklerini değiştirebilmenin bir hata olabileceğini düşündürse de, Google'ın böylesine bir hata yapmayacağı ve kullanıcıların yenilikle ilgili tepkilerini ölçtüğü belirtiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim