Anlık Bildirim

Vivo iQOO 3 tanıtıldı: Snapdragon 865 işlemci, 55W FlashCharge

Geçtiğimiz dönemde birçok sızıntı haberine konu olan Vivo iQOO 3 resmi olarak tanıtıldı. Cihaz, oyuncuları da memnun edecek yüksek donanım yapılandırması ile geliyor.

Vivo iQOO 3 tanıtıldı: Snapdragon 865 işlemci, 55W FlashCharge Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Vivo, uzunca bir süredir merakla beklenen akıllı telefon modeli iQOO 3'ü tanıttı. Oyuncuları da oldukça memnun edecek cihaz, 6/12GB LPDDR5 RAM, 128/256GB UFS 3.1 depolama alanı, 55W FlashCharge ve sıvı soğutma teknolojisi ile geliyor.

Vivo iQOO 3 5G, 6.44 inç Super AMOLED Full HD+ çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip. Sağ üst köşesinde 16MP'lik ön kamera bulunan ekranda, entegre parmak izi tarayıcının yer aldığını da belirtelim. Vivo bu ekranı "Polar View Display" olarak adlandırıyor ve HDR 10+ içerik oynatabilen ekran bazı senaryolarda 1200 nitlik parlaklığa ulaşabiliyor. 120Hz yenileme hızı ve 180Hz dokunma algılama hızı sunan ekranın, varsayılan olarak 60Hz ayarında geldiğini de belirtelim.

Vivo iQOO 3 tanıtıldı: Snapdragon 865 işlemci, 55W FlashCharge Tam Boyutta Gör

Oyuncuları memnun edecek özellikler

Cihazın arka panelinde ise 48MP ana ünite + 13MP telefoto + 13MP ultra geniş açı ve 2MP derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumu mevcut. 55W Super FlashCharge ile gelen Vivo iQOO 3'ün pil kapasitesi ise 4.440 mAh seviyesinde. Android 10 tabanlı iQOO UI 1.0 arayüzü ile kutudan çıkacak olan akıllı telefon, oyuncular için birçok yazılım ayarı ile birlikte geliyor.

Akıllı telefonda ayrıca Monster Touch olarak adlandırılan iki omuz tuşu da mevcut. Aksiyon oyunlarında silah geri tepmesini simüle eden 4D titreşime de sahip akıllı telefonun fiyatlandırma ve piyasaya sürülme tarihi ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim