Anlık Bildirim

Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümü yayınlandı

Google beklenmedik bir hamle yaparak Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümünü bir ay erken yayınladı. Mobil işletim sisteminin yeni sürümü 2020'nin üçüncü çeyreğinde genel kullanıma sunulacak.

Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Google sürpriz bir şekilde Android 11 işletim sisteminin ilk geliştirici önizleme sürümü yayınlandı. Şirket genellikle bunu Mart ayının ortalarında yapıyordu ancak bu sefer neredeyse bir ay erken davrandı. Görünüşe bakılırsa Google, geliştiricilerden mümkün olduğunca erken ve çok geri bildirim toplamak istiyor.

Android'in yeni sürümü 5G bağlantısıyla ilgili daha iyi seviyede destek sunuyor. Google geliştiricileri, işletim sistemini hem delikli hem de şelale ekranlı cihazlar için optimize etmiş durumdalar. Bununla birlikte Android 11'in performans, güvenlik ve konum odaklı iyileştirmeler ve yenilikler içerdiğini belirtelim.

Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Pixel telefonlara indirilebiliyor

Örneğin, artık kullanıcılar uygulamalara tek seferlik konum erişim izni verebilecekler. Yeni sürümde henüz görsel anlamda bir değişiklik yok. Android 11'in ilk geliştirici önizleme sürümünü şu an Google Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3a ve Pixel 4 telefon sahipleri cihazlarına indirebiliyorlar. İşletim sisteminin kararlı sürümünün ise bu yılın üçüncü çeyreğinde yayınlanması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim