Anlık Bildirim

Android 12'yi deneyin: İlk geliştirici önizleme sürümü nasıl yüklenir?

Arama devi Google kısa süre önce Android 12'nin ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınlamıştı. Eğer uyumlu telefonunuz varsa yeni mobil işletim sistemini yükleyip deneyebilirsiniz.

Android 12'yi deneyin: İlk geliştirici önizleme sürümü nasıl yüklenir? Tam Boyutta Gör

Google kısa süre önce Android 12'nin ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Mobil işletim sistemini akıllı telefonunuza yükleyip ilk deneyenlerden biri olmak istiyorsanız bazı potansiyel sorunları göze almanız gerekir. Zira henüz beta aşamasında olduğu için bazı hatalar içeriyor olabilir.

Sorun yaşamaktan çekinmiyorsanız ve uyumlu bir telefonunuz varsa Android 12'yi hemen cihazınıza yükleyebilirsiniz. Girişi kısmında da belirttiğimiz üzere ilk beta yeterince kararlı çalışmayabilir. Bu nedenle Google güncellemeyi günlük kullandığınız telefona değil de varsa ikinci bir cihazınızda test etmenizi öneriyor.

Android 12'yi deneyin: İlk geliştirici önizleme sürümü nasıl yüklenir? Tam Boyutta Gör

Yol haritası paylaşıldı

İlk önizleme sürümünün sistem imajını bu adresten indirebilir ve Android Flash Tool aracını kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bunun dışında OTA güncellemesini ADB sideload komutuyla kurmanız da bir seçenek. Android 12 beta şu anda sadece Pixel 5, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 4, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonlarda kullanılabiliyor.

Android 12'yi deneyin: İlk geliştirici önizleme sürümü nasıl yüklenir? Tam Boyutta Gör

Google, Android güncellemelerinin herkese açık beta versiyonunu genellikle Mayıs ayı civarında veya I/O geliştirici konferansında yayınlıyor. Ancak arama devinin bu konuyla ilgili planları belli olmuş durumda. Yukarıda gördüğünüz yol haritası ilk herkese açık beta sürümün Mayıs ayında geleceğini ortaya koyuyor. Bu versiyon Pixel akıllı telefonlar dışındaki çok sayıda cihaza da yüklenebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim