Anlık Bildirim

HTC’nin ilk akıllı saati "Halfbeak" ortaya çıktı

Uzun süredir HTC’nin Android Wear işletim sistemli akıllı saat geliştirdiği yönünde dolaşan iddialar, sızdırılan son görsellerle birlikte kısmen doğrulandı. İşte HTC’ye ait olduğu iddia edilen o saat.
Son yıllarda akıllı saat pazarına gireceği belirtilen ancak bir türlü beklenen hamleyi gerçekleştiremeyen HTC, görünüşe bakılırsa bu konudaki kararını sonunda verdi. Weibo’da bir kullanıcı tarafından yayınlanan fotoğraflarla gün yüzüne çıkan "Halfbeak" adını taşıyan saat, 360 x 360 piksel çözünürlüğe sahip yuvarlak bir ekrana sahip.
Arka yüzeyinde 4 pinli şarj girişi ve onun hemen yanında ise kalp ritmini ölçmeye yarayan sensör yer alıyor. Üstelik ünlü spor giyim markası olan ve geçtiğimiz mart ayında Türkiye’deki ilk mağazasını açan Under Armour’un logosu da dikkatlerden kaçmıyor.
CES 2016 etkinliğinde tanıtılan, ağ bağlantılı ilk fitness sistemi olarak nitelendirilen UA HealtBox’ta Under Armour ile ortaklığa giden HTC’nin, akıllı saat cephesinde de işbirliğini devam ettirdiği ifade ediliyor. Şimdilik iddia niteliği taşıyan ve şirket tarafından henüz doğrulanmayan saatin diğer teknik özellikleri ise gizliliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim