Anlık Bildirim

F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu

Anker Soundcore R100'ün Türkiye lansmanı yapıldı ve kulaklık satışa çıktı. Fiyat/performans açısından oldukça iddialı Soundcore R100'ün özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Anker Soundcore R100 fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Ses ürünleri ve mobil aksesuarları ile ülkemizde beğeni toplayan Anker, fiyat/performans odaklı Bluetooth kulaklığı Anker Soundcore R100 modelinin Türkiye lansmanını yaptı ve satışa sundu. Kulaklığı 300-350 TL arasında bir fiyata bulabilirsiniz.

Anker Soundcore R100 özellikleri

TWS -tam kablosuz kulaklık- pazarında rekabet iyice kızışıyor. Anker’in yeni modeli bu rekabeti daha da körükleyecek. Sahip olduğu özellikleriyle 500 TL altı kulaklık modelleri arasında iddialı adaylardan birisi olacak.

Anker Soundcore R100 fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Soundcore R100’de BassUp modu mevcut. Sol kulaklığa 3 kere basarak bas modu açılıp kapatılabiliyor. BassUp modunda baslar epey güçlü. Pop şarkılarda gümbür gümbür bas duyuluyor. Tizler kulak tırmalamıyor ancak baslar kadar etkili değiller. Midler ise ideal seviyede. Basın ön planda olduğu düşük fiyatlı ürünlerde çoğu zaman boğuk seslerle karşılaşıyoruz. Bu modelde böyle bir sorun yok. Bass Up modunu kapatıp normal moda geçtiğinizde ise tamamen dengeli bir kulaklığa dönüşüyor. Bas modu ile normal mod arasında kolayca geçiş yapılabilmesi büyük avantaj. Müzik ile video arasında geçiş yaparken kulaklık üzerindeki tuş ile bas modunu kolayca açıp kapatabilirsiniz.

Silikonlu kulaklıklarla ilgili en büyük şüphelerden birisi konfor oluyor. Bu kulaklık konfor açısından sorun yaşatmıyor. Fiziksel formu gayet başarılı. AirPods Pro’yu andıran bir yapısı var. Kulağınıza pek baskı yapmıyor. Kulaklığın sapı kısa olduğu için kulakta şık duruyor. Uzun saatler kullanılabiliyor. Kulağa sağlam şekilde tutunuyor. Spor yaparken kullanılabilir.

Anker Soundcore R100 fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Kulaklığın öne çıkan diğer özelliği de batarya performansı. Tek şarjla 6,5 saate kadar, şarj kutusu ile 25 saate kadar çalma süresi elde edilebileceği belirtiliyor. Şarj kutusu 1,5 saatte tamamen şarj oluyor.

Kablosuz kulaklıklarda eşleştirme problemleri can sıkabiliyor. Soundcore R100 modelinde Hall Sensör teknolojisi kullanılmış. Bu sayede kulaklığın kapağını açar açmaz hızlıca telefona ya da bilgisayara bağlanıyor.

Anker Soundcore R100 fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Sağ ve sol kulaklıkta fiziksel tuşa yer verilmiş. Bu tuşu kullanarak ses artırma, kısma, bas modu açma kapama, çağrı yanıtlama ve müzik kontrolü yapılabiliyor. Dokunmatik olmadığı için yanlışlıkla basma problemi ortadan kalkıyor. Tuş hassas olduğu için basarken kulağı acıtmıyor. Son olarak kulaklığın suya karşı IPX5 dayanıklılık derecesine sahip olduğunu da belirtelim.

Anker Soundcore R100 fiyatı

Anker Soundcore R100 için resmi bir Türkiye fiyatı açıklanmadı ancak şu sıralar fiyatı 300 TL ile 350 TL arasında gidip geliyor. Siyah ve beyaz renk seçeneği sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim