Anlık Bildirim

AnkerWork B600 tümleşik video konferans çözümü

AnkerWork B600 video konferans çözümü web kamerasının yanında mikrofon, hoparlör ve LED aydınlatmayı bir araya toplayarak kullanıcıyı ek aksesuar derdinden kurtarıyor. 

AnkerWork B600 Tam Boyutta Gör

Pandemi nedeniyle tamamen uzaktan eğitime dönen dünya ülkeleri yavaş yavaş yüz yüze eğitime geçmeye devam ediyor. Bununla birlikte pek çok özel veya kamu kurumunda uzaktan toplantı ve konferans artık normal hale geldi. Hal böyle olunca tümleşik çözümlere de ilgi artıyor. 

AnkerWork B600 tümleşik çözüm

Uzaktan görüşme için kaliteli bir web kamerasının yanında iyi mikrofonlar ve aydınlatma da gerekebiliyor. Tüm bunları tek tek aramak yerine AnkerWork B600 tümleşik çözümünü tercih ederek paket halinde de alabilirsiniz. 

AnkerWork B600 video konferans çözümü 2K 30fps video aktarımını destekliyor ve otomatik odaklama sunuyor. Yapay zekâ ile desteklenmiş VoiceRadar teknolojisi gürültülü ortamlarda bile en temiz sesi algılamayı amaçlıyor. 

Yine entegre hoparlörü ile karşı tarafı net duymanız sağlanırken üst kısma entegre edilmiş LED aydınlatma karanlık ortamlarda bile tatmin edici bir görüntü sunuyor. Kameranın yan kısmında parlaklığı kontrol edebileceğini bir bar mevcut. AnkerWork B600 video konferans çözümü 220$ fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim