Anlık Bildirim

Asus ROG Loki güç kaynağı tanıtıldı

Giderek popüler olan kompakt oyuncu sistemlerini gözden kaçırmayan Asus ROG markası, 600W seviyesine kadar ekran kartlarını besleyebilen Asus ROG Loki SFX-L güç kaynağını tanıttı.

Asus ROG Loki SFX-L Tam Boyutta Gör

Asus ROG markasının İskandinav Tanrılarının ismini vererek piyasaya sürdüğü Thor güç kaynağı serisinin ardından bu kez Loki karşımızda. Asus ROG Loki güç kaynağı kompakt oyuncu sistemlerine enerji vermeyi amaçlıyor. 

Asus ROG Loki SFX-L özellikleri neler?

Asus ROG Loki SFX-L güç kaynağı son dönemde popülaritesi giderek artan kompakt form faktöründeki oyuncu bilgisayarlarını hedefliyor. Ekran kartlarındaki 600W TDP dönemine de hazır olan güç kaynağı için yenilikçi bir de soğutma çözümü geliştirilmiş. 

Asus ROG Loki SFX-L güç kaynağı 750W-1200W arasında değişen versiyonlara sahip. 16-pin PCIe 5.0 bağlantısı sayesinde ekran kartlarına 600W’a kadar enerji sağlıyor. 80 PLUS Titanium sertifikası ile verimlilik konusunda da yukarıda. 

Asus mühendisleri baskılı devre kartı tasarımını ve soğutma sistemini elden geçirerek bu küçük canavarın içerisindeki havayı en etkili şekilde dışarı atmanın yolunu bulmuş. Çift rulmanlı 120mm fan ROG Axial teknolojisi sayesinde daha fazla hava basıncı oluşturuyor. RGB aydınlatma ise Asus Aura Sync ile kontrol ediliyor. Güç kaynağı 10 yıl garanti sunarken RGB LED ise 3 yıl garantiye sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim