Anlık Bildirim

Apex Legends, iOS ve Android için birkaç ay içinde çıkabilir

Electornic Arts'ın popüler çevrimiçi oyunu Apex Legends, 2021'in ilkbahar döneminde mobil cihazlar için yayınlanacak gibi duruyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Apex Legends, iOS ve Android için birkaç ay içinde çıkabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends, birkaç ay içerisinde mobil cihazlara gelebilir.

Daha önce birçok bilgiyi önceden aktaran güvenilir analist Daniel Ahmad, Apex Legends ile ilgili bazı bilgiler paylaştı. Söylediğine göre Apex Legends önümüzdeki 3, 4 ay içerisinde mobil cihazlara gelecek. Hatta diğer bölgeler için çıkış yapmadan önce Çin'de çıkış yapacak ve denenecek. 

Apex Legends'ın mobil versiyonu normalde 2020'nin son aylarında çıkması bekleniyordu ancak ne yazık ki ertelendi. Ertelenmesinden bu yana da resmi bir açıklama gelmedi. 

Daniel Ahmad'ın dediğine göre Apex Legends'ı 2021'in ilkbahar aylarında mobil cihazlarda görebiliriz. Oyunun Nintendo Switch versiyonu da yine bu yıl içerisinde yayınlanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim