Anlık Bildirim

Birden fazla ücretsiz Warcraft oyunu mobil cihazlar için geliştirilme aşamasında

Blizzard'ın ve oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Warcraft'ın birden fazla oynaması ücretsiz mobil oyunu şu anda geliştirme aşamasında.

Birden fazla ücretsiz Warcraft oyunu mobil cihazlar için geliştirilme aşamasında Tam Boyutta Gör

1994 yılında yayınlanan ilk oyun ile birlikte hayatımıza giren ve bugüne kadar oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Warcraft, mobil cihazlara geliyor. Hatta birkaç farklı oyun ile birlikte.

Blizzard dün akşam saatlerinde bir mali kazanç görüşmesi düzenledi ve orada gelecekte çıkacak olan bazı oyunlarına dair bilgiler verdi. Bilgiler arasında en dikkat çekenlerden biri de Warcraft ile ilgili yapılan açıklamaydı. Şirket CEO'su Bobby Kotick'in söylediğine göre oynaması ücretsiz olacak birçok Warcraft oyunu şu anda geliştirme aşamasında. Ne yazık ki kaç farklı oyun olduğu, oyunların nasıl olacağı ve bunun gibi diğer detaylar belli değil. 

Activision-Blizzard'ın tüm oyun serilerini mobil cihazlara getirmek istediği zaten geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Şu anda geliştirildiği bilinen ve bu yıl yayınlanma ihtimali olan Diablo Immortal isimli bir oyun bulunuyor. Son açıklamayla Warcraft oyunları olduğunu da öğrendik. 

Büyük ihtimalle bu duyurular henüz başlangıç. İleride birçok Blizzard oyununu mobil cihazlarda göreceğiz. Yine de Diablo Immortal'ın başarısı veya başarısızlığı gelecek planlarında etkili olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim