Anlık Bildirim

Apex Legends'ın mobil sürümü Türkiye için çıkışına hazırlanıyor

Electornic Arts'ın popüler çevrimiçi oyunu Apex Legends, Ortadoğu - Kuzey Afrika ve Latin Amerika'daki beta testlerinin ardından Türkiye'de de kapalı betaya geçiş yapacak.

Apex Legends Mobile Türkiye'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends, geçtiğimiz aylarda mobil cihazlar için duyurulmuş ve bazı bölgelerde kapalı betaya geçmişti. Şimdi ise ülkemizdeki oyuncular için güzel bir haber paylaşıldı.

Apex Legends Mobile'ın Kapalı betası Türkiye'ye Geliyor

Ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın mobil versiyonu Apex Legends Mobile, Ortadoğu - Kuzey Afrika ve Latin Amerika bölgesinde kapalı beta testlerinin yeni aşamasına geçiş yaparken; Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru gibi ülkelerle beraber Türkiye’de de kapalı beta aşamasına geçmek için hazırlanıyor.

Net bir tarih verilmese de eylül ortasında geleceği söylenti. Eylülün başında ise kapalı betaya kayıt aşaması başlayacak. başladığında sizlere yine aktaracağız.

Apex Legends Mobile; karakter tabanlı bir oynanış sistemi, takım oyunu ve hızlı, tempolu, yenilikçi bir savaş deneyimi sunacak. PC ve konsol versiyonunda olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek oyun, aynı zamanda yüksek çözünürlüklü sahip olacak.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.apexlegendsmobilefps&hl=en&gl=US

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12036 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, apex legends ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim