Anlık Bildirim

Apple 12.9 inchten büyük iPad Pro planlıyor olabilir

Gittikçe Macbook olmaya yaklaşan ve üretkenlik konusunda her geçen gün daha da iyilişen iPad Pro serisi, yeni iddialara göre önümüzdeki yıllarda 13 inchten büyük üyelere sahip olabilir.

Bilgisayar kavramının tanımını değiştiren ve her geçen güç daha bilgisayara dönüşen iPad Pro serisi yeni ekran boyutları ile gelebilir. Bloomberg çalışanı Mark Gurman’ın Power On haftalık serisinde bahsettiğine göre Apple mühendisleri ve tasarımcıları önümüzdeki yıllardaki iPad Pro’lar için daha büyük ekran test ediyor. Bu yeni ekran boyutlarının test aşamasında olduğunun ve asla kullanıcı ile buluşmama ihtimali olduğunu unutmamakta fayda var, ancak cihazlar tüketici ile buluşacak olursa bile önümüzdeki birkaç yıl içinde gerçekleşmeyecek

Apple’ın Macbook ve iPad serisini gittikçe birbirine yaklaştırması, son yıllarda kimsenin gözlerinden düşmüyor. Her geçen gün profesyonel yazılımlar ile daha çok bilgisayar olan iPad serisi, iPadOS 15 ile gelen Swift Playgrounds 4 ile resmen geliştirici marketine giriş yapmıştı. Apple 14 ve 16 inch iPad Pro’yu hayata sokarsa Macbook’larını pazar payını mutlaka etkileyecektir. 

Apple 12.9 inchten büyük iPad Pro planlıyor olabilir Tam Boyutta Gör


Kablosuz Şarj Özellikli iPad Pro’lar yolda

Mark’ın bir diğer haberine göre, Apple önümüzdeki yıllardaki iPad Pro’larda tasarım değişikliğine gidecek. Arka tarafı cam panelden oluşması beklenen yeni iPad Pro’lar kablosuz şarj desteği ile gelebilir. Bir diğer söylentiye göre ise kablosuz şarj dışında ters kablosuz şarj da destekleyebilirler. Önümüzdeki yıllar iPad Pro serisi için heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim