Anlık Bildirim

Apple, Amazon Echo Show 15'e rakip bir 15 inç iPad üzerinde çalışıyor

Apple, kullanıcıların akıllı ev ekosisteminin yönetimini tek yerden sağlayabileceği Amazon'un Echo Show 15'ine rakip olarak 15 inç ekranlı bir iPad modeli üzerinde çalışmalar yürütüyor.

Apple, 15 inç iPad geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Apple, Amazon'un Echo Show 15'ine rakip olabilecek 15 inç büyüklüğünde ekrana sahip yeni bir iPad modeli üzerinde çalışmalar yürütüyor. Teknoloji devinin, yeni iPad modelini akıllı ev aletlerinin tek yerden kontrol edilmesini sağlayacak bir merkez olarak konumlandırmayı düşündüğü belirtiliyor.

Apple'dan 15 inç iPad çalışmaları

Bloomberg'den Mark Gurman, haftalık haber bülteninde gün geçtikçe büyüyen akıllı ev ekosistemi üzerine paylaşımlarda bulundu. Echo Show 15'i test ettiğini belirten Gurman, tabletin kalın tasarıma, yavaş ve sınırlı yazılıma ve ortalamanın altında bir kameraya sahip olduğunu belirterek buna rağmen pazarda yeterli rekabet ortamının olmamasından dolayı tabletin popüler bir konumda olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Haziran ayında yayınlanan bazı raporlar, Apple'ın birkaç yıl içinde piyasaya sürebileceği daha büyük ekranlı iPad'ler üzerinde çalışan mühendisleri ve tasarımcıları olduğunu ortaya çıkarmıştı. Gurman, bu çalışmaların Cupertino merkezli teknoloji devinin Echo Show 15'e rakip olarak tanıtacağı bir iPad modeli için olduğunu söylüyor.

Apple, 15 inç iPad geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Apple, böyle bir girişimden oldukça fayda sağlayabilir. Amazon'a göre daha iyi işlemciler, kamera sistemleri ve yazılımlar sunabilecek olan Apple, pazarda dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor. Burada en büyük etken 15 inçlik bir iPad'in fiyat etiketi olacak.

Gurman, Apple'ın 15 inç iPad'inin duvara montaj desteğine ve arkasında bir elektrik fişine sahip olmasını bekliyor. Ayrıca daha güçlü hoparlörler için tabletin normal iPad'lerden biraz daha kalın olabileceği belirtiliyor. Ev için akıllı ekran olarak kullanılabilecekken ayrıca haricen tablet olarak da kullanılabileceği düşünülüyor.

Şimdiye kadar ortaya çıkarılan bilgilere göre Apple, gelecek yıl mini LED ekrana, MagSafe manyetik kablosuz şarj platformu desteğine ve ters kablosuz şarja sahip yenilenmiş tasarımıyla 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro'ları piyasaya sürecek.

Kaynakça https://www.phonearena.com/news/apple-could-develop-a-large-screened-ipad-to-challenge-the-echo-show_id137283 https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2021-12-19/apple-aapl-should-sell-bigger-ipad-for-smart-home-amazon-echo-show-15-review-kxdm6h21 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim