Anlık Bildirim

Apple AirTag, 1 milyon dolarlık hırsızlığı önledi

Vatandaşların en çok endişe ettiği konulardan olan hırsızlık önlenebilir mi? Bizzat alınacak önlemlerin yanında Apple AirTag gibi yeni nesil araçlar da devreye girmeye başladı. 
Apple AirTag Tam Boyutta Gör
Son dönemde Apple AirTag aksesuarının hırsızlık olaylarına karşı ilginç bir şekilde koruma sağladığını görüyoruz. Hatta bazı şehir yönetimleri vatandaşlara bedava Apple AirTag dağıtmaya başladı. Bunda da haksız değil.

Apple AirTag hırsızlığa karşı

Son haberlere göre Chicago’da zırhlı bir kamyondan 1.1 milyon dolar çalan iki hırsız, Apple AirTag sayesinde kıskıvrak yakalandı. Paraların sahibinin çantalardan birine gizlediği aksesuar, buluşma noktasına kadar hırsızların izlenmesini sağladı.

Güvenlik güçleri şehirde tur atan hırsızları AirTag sinyalleri ile adım adım takip etti ve evlerinde gözaltına aldı. Saklanan paralar da sahibine iade edildi. Şüphelilerden birisinin bir süredir FBI tarafından arandığı ifade edildi. Şehir yönetimi bu tür hırsızlık olaylarında mutlaka güvenlik güçlerinin bilgilendirilmesini ve tek başına hareket edilmemesini tavsiye ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim