Anlık Bildirim

Apple Car proje yönetim ekibinden önemli isimler ayrılıyor

Apple, tam otonom elektrikli otomobil geliştirmek için çalışmalarına devam ederken projenin yönetim ekibinden üç mühendis şirketten ayrılarak uçan taksi girişimlerine katıldılar.

Apple Car yönetim ekibinden 3 mühendis şirketten ayrıldı Tam Boyutta Gör

İlk ortaya çıktığı günden bu yana merakla beklenen Apple'ın tam otonom araç geliştirme projesi önemli isimlerini kaybetmeye devam ediyor. Son olarak şirketten ayrılan 3 mühendisle birlikte bu yıl içerisinde şimdiye kadar toplamda projenin yönetim ekibinden 6 kişi başka şirketlere geçti.

Apple Car projesinde ayrılıklar devam ediyor

Cupertino merkezli teknoloji devinin çalışmalar yürüttüğü Apple Car projesinin yönetim ekibinde değişiklikler devam ediyor. Son olarak Apple Car'ın radar sistemleri mühendislik şefi Eric Rogers, uçan taksi girişimi Joby Aviation'a gitti. Batarya ekibinin mühendislik şefi Alex Clarabut ve donanım mühendisliği şefi Stephen Spiteri de başka bir uçan taksi girişimi olan Archer Aviation'a katıldı.

Bu ayın başlarında, Apple Car mühendislik direktörü Michael Schwekutsch  da Archer Aviation için Apple'dan ayrıldı ve Eylül ayında proje lideri Doug Field, üç yıl çalıştığı projeden ayrılıp Ford'a geçiş yaptı.

Apple'ın şimdiye kadar aldığı patentlerden yola çıkarak 2025 yılında tanıtılması beklenen Apple Car'ın konsept görüntüleri paylaşıldı. Konsept görüntüler oluşturulurken şirketin tasarım felsefesinin de dikkate alındığı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim