Anlık Bildirim

Apple'dan iOS 16.2 için çözüm önerisi: HomeKit takılma sorunu

iOS 16.2 güncellemesi iPhone'daki HomeKit'i ve ona bağlı olan diğer cihazları devre dışı bıraktı. Apple bu konu hakkında bir yazı yayımladı: HomeKit takılma sorunu nasıl çözülür?
HomeKit Tam Boyutta Gör
HomeKit sayesinde başkalarını evinizi denetlemeye davet edebiliyor, kapılarınızı kilitleyebiliyor, kahve makinenizi çalıştırabiliyor ve diğer bazı işlevsel özelliklerden yararlanabiliyorsunuz iOS 16.2 güncellemesi ne yazık ki kullanıcıları bu konuda mağdur etti.

iOS 16.2: HomeKit takılma sorunu nasıl çözülür?

Apple tarafından sunulan çözüm önerisi iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 için geçerli. Yayımlanan ilgili rehber evine HomeKit aracılığı ile müdahale edemeyen, davetiye alamayan veya kendisine gelen davetiyeyi kabul edemeyen kullanıcıları ilgilendiriyor.

  1. Davet edilen kullanıcının iPhone veya iPad'inde bulunan Ev uygulamasını çalıştırın ve Diğer (üç nokta) seçeneğine tıklayın
  2. Davet edilen kullanıcının iPhone veya iPad'inde bulunan ve herhangi bir aksesuar ile bağlantısı olmayan mekânları (Oda) kaldırın. Kaldırma işlemi için şu yolu izleyin: Bir Oda'yı seçmek için ona tıklayın, Diğer seçeneğine basın, Oda Ayarları'nı seçin ve ekranınızın alt tarafında bulunan Oda'yı Sil seçeneğine dokunun. Davet edilen kullanıcı Oda'sına bir aksesuar atamışsa Apple Destek ile iletişime geçin.
  3. Davet edilen kullanıcının ve ev sahibinin iPhone veya iPad'ini yeniden başlatın. Bu işlemden sonra evinizdeki bütün Apple TV ve HomePod cihazlarını da kapatıp tekrar çalıştırın.
  4. Ev sahibinin iPhone veya iPad'indeki Ev uygulamasını çalıştırın ve bütün davet taleplerini kaldırın. Bu işlem için şu yolu izleyin: Diğer seçeneğine tıklayın. Oda Ayarları sekmesine dokunun, davetlinin adını yazın ve davetiyeyi iptal edin.
  5. Evinizin kontrolünü paylaşmak istediğiniz kişiyi tekrar davet edin.
Kaynakça https://support.apple.com/en-us/HT213545 https://support.apple.com/tr-tr/HT204893 https://www.macrumors.com/2022/12/22/apple-home-app-access-ios-16-2-issues/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim