Anlık Bildirim

Apple'dan kötü haber: Tüm iPhone'ların kutusundan kulaklık ve adaptör kaldırılıyor

Apple'ın yeni 'çevreci' kararının eski iPhone'ları da kapsadığı ortaya çıktı. Yeni iPhone 11, iPhone SE ve iPhone XR'lerin kutusunda da kulaklık ve adaptör bulunmayacak.

Apple'dan kötü haber: Tüm iPhone'ların kutusundan kulaklık ve adaptör kaldırılıyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın iPhone kutularından kulaklık ve şarj adaptörünü kaldırma kararında ilginç bir detay ortaya çıktı. Değişikliğin sadece yeni iPhone 12 cihazlarıyle ilgili olduğu sanılıyordu ancak durumun pek de öyle olmadığı ortaya çıktı. Apple'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre artık eski iPhone'lar da dahil olmak üzere tüm iPhone'ların kutusunda kulaklık ve şarj adaptörü bulunmayacak.

Apple'ın açıklaması şöyle:

"Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone 11 artık güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor. Lütfen mevcut Apple güç adaptörünüzü ve kulaklıklarınızı kullanın veya bu aksesuarları ayrı satın alın."

Apple'ın kararıyla birlikte artık yeni iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE cihazların kutusunda güç adaptörü veya earbuds kulaklıklar bulunmayacak. Diğer taraftan bu karar şu an için iPad'leri kapsamıyor. iPad kutularında USB-C kablosu ve 18W güç adaptörü yer almaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50332 kez okundu.
39 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 11, iphone 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim