Anlık Bildirim

Apple’ın 20W USB-C şarj adaptörü sonunda Türkiye’de satışa sunuldu

Apple'ın iPhone ve iPad modellerini hızlı olarak şarj eden 20W USB-C güç adaptörü Türkiye'de satışa çıktı. Ürün bir süredir "Yakında" olarak listeleniyor ve satılmıyordu. Bu bekleyiş sona erdi.

Apple’ın 20W USB-C şarj adaptörü sonunda Türkiye’de satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Apple’ın yeni politikası nedeniyle iPhone 12 modellerinin ve yeni üretilen iPhone 11, iPhone Xr, iPhone SE’nin kutusundan şarj adaptörü çıkmıyor. Kutu içinden yalnızca cihazın kendisi ve Lightning to USB-C kablo çıkıyor.

Apple, her evde şarj adaptörü olduğunu düşündüğü için kutudan şarj adaptörünü kaldırarak çevreyi korumaya çalıştığını söylüyor. Ancak evlerimizdeki şarj adaptörleri USB-A girişine sahip. Pek çok evde USB-C’li şarj adaptörü bulunmuyor. Bu nedenle yeni bir iPhone satın alanların yeni bir adaptör de satın alması gerekiyor.

Yeni adaptör olarak Apple’ın ürettiği adaptörü satın almak isteyenler hayal kırıklığına uğruyordu. Zira iPhone 12’lerin piyasaya çıkmasıyla birlikte 18W USB-C güç adaptörü satıştan kalktı. Yerini 20W USB-C güç adaptörü aldı. Ancak 20W USB-C güç adaptörü Türkiye stokuna girmemişti. Yeni satın aldığı iPhone’u şarj etmek isteyenler, farklı markaların adaptörlerini satın almak zorundaydı.

Sonunda 20W USB-C güç adaptörünün stoku yenilendi ve Türkiye’de satışa sunuldu. Adaptör 199 TL fiyat etiketine sahip. Bu adaptörü kullanarak iPhone 8 ve sonrasındaki iPhone modellerini hızlı şarj edebilirsiniz. Eğer USB-C’li Lightning kablonuz yoksa kabloyu satın almak için de 199 TL ödemeniz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7690 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple 20w usb-c adaptör, usb-c adaptör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim