Anlık Bildirim

Apple, İngiltere'deki mülk sahiplerinden Apple Store kiralarını yüzde 50 düşürmelerini istiyor

Dünyanın en değerli, halka açık şirketi olan Apple, İngiltere mağazaları için mülk sahiplerinden yüzde 50 kira kesintisi talep ediyor.

Apple, İngiltere'deki mülk sahiplerinden Apple Store kiralarını yüzde 50 düşürmelerini istiyor Tam Boyutta Gör

The Sunday Times'ın raporuna göre Apple, İngiltere'deki çeşitli mülk sahiplerinden, perakende mağazaları için kiranın yüzde 50 oranında düşürülmesini istedi.

Apple mülk sahiplerini sıkıştırıyor

Koronavirüs pandemisinin ilk döneminde mağazalarını bir ay boyunca kapalı tutan Apple, kiranın düşürülmesi veya kirasız dönem karşılığında, mülk sahipleriyle masaya oturarak kira süresini önemli ölçüde uzatmanın peşinde. Dev şirket, Apple Store mağazalarının mülküne sahip olan kişilerden kararlarını derhal vermelerini isterken, mülk sahipleri ise bu durumdan hiç hoşnut değiller. Zira Apple, Koronavirüs pandemisinin başladığı sıralarda fiziksel mağazalarını kapatmasına rağmen gelirlerinde 59.7 milyar dolarlık rekor bir artış kaydetti.

Apple, İngiltere'deki mülk sahiplerinden Apple Store kiralarını yüzde 50 düşürmelerini istiyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde de petrol devi Saudi Aramco'yu geçerek dünyanın en değerli, halka açık şirketi haline gelen Apple, İngiltere'de 38 perakende mağazası işletiyor. Dev şirketin gelirlerinde rekor artış kaydetmesine rağmen, böyle bir istekte bulunması bazı kesimler tarafından garip karşılanırken, mülk sahiplerinin konuyla ilgili olarak nasıl bir karar verecekleri ise merak konusu olmuş durumda. Apple'ın diğer ülkelerdeki Apple Store mağazalarıyla ilgili böyle bir istekte bulunup bulunmayacağı ise şimdilik meçhul.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim