Anlık Bildirim

Apple, iPad ve HomePod'u tek cihazda birleştirecek bir ürün hazırlıyor

Apple mühendisleri şu anda akıllı ev kategorisi için dört yeni cihaz üzerinde çalışıyor. Bloomberg'e göre geliştirilen ürünler arasında iPad ve HomePod'u birleştirecek bir cihaz da var.

Apple, iPad ve HomePod'u tek cihazda birleştirme planı yapıyor Tam Boyutta Gör

Apple, tablet ve dizüstü bilgisayar pazarından akıllı telefon segmentine kadar birçok alanda öncü şirketlerden biri konumunda. Ancak firmanın şu ana kadar akıllı ev cihazları kategorisinde kayda değer bir başarı kaydettiği söylenemez.

Apple akıllı ev cihazları yelpazesini genişletmek için aktif olarak çalışıyor. Bloomberg editörü Mark Gurman'a göre şirket bu alandaki ürün sayısını önümüzdeki iki yıl içinde önemli ölçüde artıracak. Dört yeni akıllı ev cihazının yolda olduğu bildiriliyor.

Apple, iPad ve HomePod'u tek cihazda birleştirme planı yapıyor Tam Boyutta Gör

iPad ve HomePod melezi geliyor

Listede hem yeni HomePod hem de güncellenmiş HomePod mini modelleri mevcut. Ayrıca tamamen yeni iki ürün daha bekleniyor. Gurman, bunlardan birinin iPad ile akıllı hoparlörü birleştirecek bir mutfak aksesuarı olacağını söylüyor. Muhtemelen akıllı ekran türü bir cihazdan bahsediyoruz.

Diğeri ise Apple TV, FaceTime kamera ve HomePod'u tek cihazda bir araya getirecek bir ürün olacak. Gurman bu iki akıllı ev ürününden en az birinin 2023'ün sonunda veya 2024'ün başlarında piyasaya sürüleceğine inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim