Anlık Bildirim

Apple, iPhone 14 Pro'da Face ID'yi ekranın altına gizleyebilir

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği iPhone 14 Pro serisinin tasarımı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Şirket yeni üst düzey telefonlarında Face ID sensör ünitesini ekranın altına yerleştirebilir.

Apple, iPhone 14 Pro'da Face ID'yi ekranın altına gizleyebilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği yeni nesil akıllı telefonlarının tasarımıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. DylanDKT takma adını kullanan bir duyumcu, iPhone 14 Pro modeliyle ilgili ilgi çekici detaylar paylaştı. Aktarılan bilgilere göre akıllı telefon çentiksiz tasarımla karşımıza çıkacak.

Apple'ın iPhone 14 serisinin Pro versiyonlarında delikli ekran kullanacağı zaten daha önce bildirilmişti. Şimdi de cihazın ekranında küçük yuvarlak değil de hap şeklinde oval bir delik yer alacağı öne sürülüyor. Face ID sensör ünitesi ise ekranın altına yerleştirilecek.

İki modelde çentikli tasarım devam edecek

DylanDKT'ye göre şirketin Face ID sistemini ekranın altına entegre etmesi yüz tanıma sisteminin güvenilirliğini etkilemeyecek. Apple, çentikli tasarıma 2017 yılında iPhone X'in piyasaya sürülmesiyle geçiş yapmıştı. Şirket geçtiğimiz yıl çıkardığı iPhone 13 serisinde ise çentiği daha küçük hale getirdi.

Apple, iPhone 14 Pro'da Face ID'yi ekranın altına gizleyebilir Tam Boyutta Gör

Apple'a yakın kaynaklar iPhone 14 ve iPhone 14 Max'in çentikli tasarımı sürdüreceğine inanıyor. Yani Apple'ın planı sadece Pro modellerinde delikli ekran kullanmak. Böylelikle iPhone 14 serisinin üst modelleriyle temel sürümleri arasında gözle görülür bir fark olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim