Anlık Bildirim

Apple Car yolda: Apple, Mercedes’in iki eski çalışanını işe aldı

Geçtiğimiz yıllarda Apple’ın araba ürettiği konusundaki iddialar ciddi artış gösterdi. MacRumors’dan gelen bilgilere göre Apple, 2 eski Mercedes çalışanını Apple Car takımına kattı.

Apple, Mercedes’in iki eski çalışanını işe aldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın elektrikli otomobil geliştirdiğine dair iddialar son yıllarda arttı ve daha da inanılır hale geldi. Project Titan adına sahip olduğu düşünülen Apple Car takımı, bünyesine yeni isimler katmaya devam ediyor.

Mercedes’in iki eski çalışanı, Apple’da çalışmaya başladı

Apple’a yönelik söylentileri ile bilinen MacRumors’un haberibe göre Apple, iki Mercedes çalışanını işe aldı. Bu isimlerden biri Dr. Anton Uselmann. Uselmann’ın LinkedIn profilinde görünen bilgilere göre kendisi Eylül 2021 itibari ile Apple’ın Özel Projeler bölümüne ürün tasarım mühendisi olarak katılmış. Uselmann, 2018 Ocak ayından 2021 Ağustos ayına kadar Mercedes'te sistem geliştirme mühendisi olarak çalışmış ve mekatronik doktorasına sahip. Mercedes’ten önce de 6 yıl kadar Porsche’de direksiyon sistemleri üzerine çalışmış. Uselmann, Mercedes’in AMG serisindeki direksiyon sistemleri geliştirme zincirinde büyük bir rol oynadığını belirtiyor.

MacRumors’ın iddialarına göre Apple, Uselmann dışında bir eski Mercedes çalışanını daha bünyesine katmış durumda ancak çalışanın ismi bilinmiyor. Apple’ın bir otomobil üzerine çalıştığı iddiaları her geçen gün büyüyor. 2024-2028 yılları arasında çıkması beklenen Apple Car, Tesla’ya büyük bir rakip olabilir.   

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim