Anlık Bildirim

iOS 15 ile Apple Music kafa takibine başlıyor

Amiral gemisi seviyesindeki AirPods kulaklıkları için kafanızı çevirdiğiniz yöne doğru müziği yönlendiren dinamik kafa takibi özelliği iOS 15 ile kullanıma sunuldu.

iOS 15 detayları Tam Boyutta Gör

iOS 15 güncellemesi ile iPhone kullanıcıları pek çok yeni özelliğin tadını çıkarmaya başladı. Bilinen özelliklerin yanında belirli Apple cihazları için hazırlanmış farklı yenilikler de kullanıma sunuldu.

iOS 15 ile kafa takibi

iOS 15 güncellemesinde sunulan yeniliklerden birisi Apple Music uygulamasının kafa takibi yapabilmesi. Mekansal ses ve kayıpsız ses desteğinin ardından kafa takibi de yoğun bir tecrübe amaçlıyor. 

Kafa takibi özelliği ses içeriklerinin mekâna odaklı sanal bir pozisyonunu oluşturuyor. Kullanıcı kafasını çevirdiği zaman enstrüman veya vokallerin o yöne doğru yönelmesini sağlıyor. Böylece sesler kullanıcıyı çepeçevre sarmış oluyor. 

Kafa takibi özelliği AirPods Pro ve AirPods Max kulaklık modelleri ile uyumlu. Yani standart AirPods serisi bu özellikten mahrum kalıyor. Yine de H1 ve W1 çipe sahip tüm AirPods ile Beats kulaklıklar için uzamsal ses, kayıpsız ses gibi özellikler mevcut durumda.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim