Anlık Bildirim

Apple Watch Series 9, daha hızlı işlemci ile gelecek

Apple Watch Series 9 işlemcisi ortaya çıktı. Yeni işlemci, Apple akıllı saatlere yıllar sonra ilk kez hız artışı sağlayacak. İşte Watch 9 hakkında yeni bilginin detayları:
apple watch series 9 işlemcisi belli oldu Tam Boyutta Gör
Apple Watch Series 8, Watch Series 7’nin S7 işlemcisi ile benzer S8 çipi ile güçlendirilmişti. Apple, Watch Series 9 modelinde önceki çipin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu yerine yeni bir işlemci kullanacak.

Mark Gurman’a göre, iPhone 15 serisi ile birlikte tanıtılacak Apple Watch Series 9, ilk olarak iPhone 13 modellerinde kullanılan A15 çipine dayalı yeni bir işlemciye sahip olacak. A15 teknolojisini kullanan güncellenmiş çip, tahmin edeceğiniz üzere Apple Watch 9’un daha hızlı açılmasını ve tek şarjla daha uzun süre dayanmasını sağlayacak. Son çıkan Apple Watch’lar arasında hız açısından çok bir fark yoktu. Watch 9 ile bu, değişebilir.

Apple’ın watchOS 10 ile yeni widget sistemine odaklanan bir arayüz getireceği söyleniyor. Yeni watchOS güncellemesi ile dikkat değer birkaç değişiklik beklenirken, yeni Apple Watch 9’da tasarım değişikliği beklenmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim