Anlık Bildirim

En önemli güncellemelerden biri olacak watchOS 10'un odak noktası widget'lar olacak

Apple, watchOS 10'un bir parçası olarak Apple Watch için bazı büyük değişiklikler hazırlıyor. İşte odak noktası widget'lar olan güncelleme ile gelmesi beklenen özellikler:
watchOS 10 güncellemesinin odak noktası widget'lar olacak Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Apple, Watch kullanıcıları için yeni bir güncelleme üzerinde çalışyor. watchOS 10 isimli bu güncelleme ile dikkate değer güncellemelerin gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise gelecek güncelleme ile bizleri neler beklediğine dair ipucu verdi.

watchOS 10, widget'lara odaklanan yenilenmiş bir tasarım ile gelecek

Haziran ayında gerçekleşecek olan WWDC etkinliğinde Apple'ın watchOS 10'u tanıtması bekleniyor. Bloomberg'den Mark Gurman tarafından hazırlanan bir rapora göreyse watchOS 10, Apple Watch arayüzünün merkezi bir parçası olacak widget desteği içerecek. 

watchOS 10 güncellemesinin odak noktası widget'lar olacak Tam Boyutta Gör
Rapora göre yeni arayüz, watchOS 4'te tanıtılan Siri saat kadranını hatırlatabilir. Ayrıca iOS ve iPadOS'ta kullanıcıların birçok parçacığı bir araya toplayıp bunlar arasında gezinmesine olanak sağlayan özelliğe benzer bir özellik watchOS 10'da da olacak. 

Yeni arayüz ile Apple Watch düğmeleri tarafından gerçekleştirilen işlevlerde de birkaç değişiklik bizleri bekliyor olabilir. Örneğin Digital Crown'a yani ana ekran düğmesine basmak artık ana ekrana gitmek yerine yeni pencere öğeleri gibi bir görünümü başlatabilir.

Mark Gurman, Apple Watch'ın tanıtımından bu yana en büyük yazılım güncellemelerinden biri olması beklenen watchOS 10 hakkında yaptığı açıklamada "Plan, kullanıcıların uygulamaları başlatmalarını sağlamak yerine etkinlik izleme, hava durumu, hisse senedi göstergeleri, takvim randevuları ve daha fazlası için bir dizi farklı pencere öğesi arasında gezinmesine izin vermek." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim