Anlık Bildirim

Apple, WWDC 2020'nin programını açıkladı

Apple'ın bu yıl düzenleyeceği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) takvimi açıklandı. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle internet üzerinden düzenlenecek etkinlikle ilgili detaylar haberimizde.

Apple, WWDC 2020'nin programını açıkladı Tam Boyutta Gör

Apple'ın bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle "online" olarak düzenleyeceği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) detayları netleşti. Konferansın açılış konuşması 22 Haziran Pazartesi günü yapılacak. Cupertinolu şirket, 26 Haziran'a kadar sürecek WWDC 2020'nin takvimiyle ilgili bazı detaylar paylaştı.

Apple her zaman olduğu gibi etkinlik kapsamında ne gibi duyurular yapacağına dair resmi bir bilgi vermedi. Ancak gelen haberlere göre şirket merakla beklenen iOS 14'ü ilk kez bu konferansta sahneye çıkaracak. Ayrıca Apple'ın Mac tarafında ARM tabanlı işlemcilere geçişini de açıklaması bekleniyor.

Apple, WWDC 2020'nin programını açıkladı Tam Boyutta Gör

100’ün üzerinde mühendislik oturumu

Açılış konuşması apple.com, Apple Developer uygulaması, Apple Developer web sitesi, Apple TV uygulaması ve YouTube üzerinden izlenebilecek. Şirket bu sunumun ardından güncellemeler ve yeni geliştirici araçları hakkında bilgiler paylaştığı Platforms State of the Union oturumunu gerçekleştirecek.

Aple bu yıl 23-26 Haziran tarihleri arasında 100’ün üzerinde mühendislik oturumu düzenlemeyi planlıyor. Şirket ayrıca 18 Haziran'da Apple geliştiriciler forumunun yeniden tasarlanmış halini de kullanıma açacak. 1000’den fazla Apple mühendisine ev sahipliği yapacak platforma üye olanlar Apple uzmanlarıyla bilgi alışverişinde bulunabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim