Anlık Bildirim

Apple yeni Mac modellerini Mart ayından itibaren tanıtacak

Apple yeni Mac modellerini önümüzdeki ay itibarıyla tanıtmaya başlayacak. Mart ayında gerçekleştireceği bir etkinlikte karşımıza çıkacak olan Apple, bu etkinlikte yeni Mac modellerini tanıtacak.

Apple yeni Mac modellerini Mart ayından itibaren tanıtacak Tam Boyutta Gör

Hemen hemen her yıl Mart ayında etkinlikler düzenleyen Apple, bu sene de 8 Mart'ta bir etkinlik gerçekleştirecek. Sızıntılara göre Mart ayında en az bir yeni Mac modeli ile karşımıza çıkacak olan Apple, Mayıs veya Haziran aylarında yeni Mac modelleriyle piyasaya çıkacak.

Yeni Mac modelleri Mart ayından sonra geliyor

Apple sızıntılarıyla bilinen Mark Gurman yaptığı açıklamada Apple'ın Mart ayında yeni Mac modellerini tanıtacağını açıkladı. Açıklamasında Apple'ın en az bir Mac modeli ile karşımıza çıkacağını dile getiren Gurman,  Apple'ın Mayıs ve Haziran aylarında başka bir Mac sürümünü piyasaya süreceğini de söyledi.

Apple yeni Mac modellerini Mart ayından itibaren tanıtacak Tam Boyutta Gör

Gurman'a göre önümüzdeki ay üst düzey bir Mac Mini ve 13 inç MacBook Pro'yu tanıtacak olan Apple, bu modellerde M2 Apple Silicon çipini kullanacak. Yine bu yıl içerisinde yeni bir MacBook Air ve 24 inç iMac'i tanıtacağı söylenilen Apple'ın bu modellerde de M2 çipini kullanacağı gelen bilgiler arasında.

Son olarak M1 Pro işlemciye sahip başka bir Mac Mini'nin ve M1 Max işlemcili 27 inç iMac'in de bu yıl içerisinde pazara sürüleceğini belirten Gurman,  Apple'ın tüm bu ürünleri Mart ayından sonra sırasıyla tanıtacağını dile getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim