Anlık Bildirim

Araba sahipleri, Tesla yerine Apple Car almayı tercih etti

Stratejik Vizyon tarafından yapılan bir ankete göre ABD'li müşteriler yeni bir Ford veya Tesla satın almak yerine Apple'dan bir araba satın almakla daha fazla ilgileniyor.

Araba sahipleri, Tesla yerine Apple Car almayı tercih etti Tam Boyutta Gör

Stratejik Vizyon tarafından 200.000 yeni araç sahibine bir anket yapıldı. Önümüzdeki yıllarda tanıtılması beklenen Apple Car, anket sonuçlarına göre oluşturulan listede üçüncü sıraya yerleşerek ilk üçte yer aldı.

Müşteriler Apple Car'ı tercih etti

Listeye ilk üçte giren Apple Car, henüz piyasaya çıkmamasına rağmen listenin başlarında boy göstermesinden ötürü dikkat çekti. Ankete katılanların yüzde 26'sı gelecekte Apple marka bir aracı kesinlikle düşüneceklerini söyledi. Listenin en başında ise Toyota ve ardından Honda yer almakta.

Araba sahipleri, Tesla yerine Apple Car almayı tercih etti Tam Boyutta Gör

Ankette dikkat çeken noktalardan biriyse Tesla sahiplerinin yüzde 50'sinden fazlasının gelecekte bir Apple Car satın almayı kesinlikle düşünecek olması. 

Apple'ın Project Titan sürücüsüz araba girişimi planları yıllar içinde gelişti. 2021'in sonunda, Doug Field'ın ayrılmasının ardından teknolojiden sorumlu Başkan Yardımcısı Kevin Lynch'in projenin dizginlerini devraldığı bildirildi. Apple'ın Project Titan için bir dizi farklı seçeneği değerlendirdiği söyleniyor. Ancak çıkan söylentilere göre Apple'ın hedefi, 2025 yılına kadar direksiyonsuz kendi kendini süren bir EV sunmak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8210 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple car, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim