Anlık Bildirim

Arçelik'te isim değişikliği: Artık Arçelik A.Ş. değil Beko

Arçelik globalleşme stratejisi kapsamında kurumsal isim değişikliğine gitti. Bundan sonra Arçelik A.Ş. yerine Beko ismi kullanılacak.                               
Arçelik'te isim değişikliği: Artık Arçelik A.Ş. değil Beko Tam Boyutta Gör
Arçelik, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile kurumsal isim değişikliğini duyurdu. Bundan sonra Arçelik A.Ş. ismi yerine Beko ismi kullanılacak. Yurt dışındaki Arçelik grubu markalar Beko çatısı altına toplanıyor.

Yapılan açıklamaya göre şirketin globalleşme stratejisi kapsamında Arçelik A.Ş.’nin Türkiye dahil olmak üzere tüm ülkelerdeki kurumsal markası “Beko” olarak değiştirildi. Yurt dışı bağlı ortakların kurumsal unvanları da “Beko” kurumsal markasını içerecek şekilde değiştirilecek.

Türkiye’de hangi marka kullanılacak?

Türkiye’de kurumsal marka ismi Arçelik A.Ş. yerine “Beko” ismi kullanılacak. Ürünlerin marka isimlendirmelerinde değişiklik olmayacak. Arçelik, Beko, Grundig, Altus ve Leisure ürünleri Arçelik Pazarlama A.Ş. üzerinden faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

57 ülkede faaliyet gösteriyor

Beko (Eski adıyla Arçelik A.Ş), dünya çapında 57 ülkedeki iştirakleri aracılığıyla 55 bin çalışanıyla faaliyet gösteriyor. 13 ülkede (Türkiye, İngiltere, İtalya, Romanya, Slovakya, Polonya, Güney Afrika, Rusya, Pakistan, Hindistan, Bangladeş, Tayland ve Çin), 45 üretim tesisi bulunuyor.

Beko; sahibi olduğu veya limitli marka kullanım hakkı olduğu 22 ürün markası ile global olarak faaliyet göstermektedir. Bu şirketler: Arçelik, Beko, Whirlpool, Grundig, Hotpoint, Arctic, Ariston, Leisure, Indesit, Blomberg, Defy, Dawlance, Hitachi, Voltas Beko, Singer, ElektraBregenz, Flavel, Bauknecht, Privileg, Altus, Ignis ve Polar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim