Anlık Bildirim

Arçelik’ten ilginç kampanya: Türkiye finale çıkarsa TV paraları iade edilecek

Mayıs ayında satılan Arçelik ve Grundig marka TV'ler, eğer Türkiye EURO 2020'de finale kalırsa bedava denk gelecek. Arçelik, TV parasının tamamını iade edecek.

Arçelik’ten ilginç kampanya: Türkiye finale çıkarsa TV paraları iade edilecek Tam Boyutta Gör

Arçelik bugüne kadar benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu yaz düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) finale kalırsa TV satın alan kullanıcılara para iadesi yapacak.

Türkiye’nin finale kalması durumunda Mayıs ayında satılan TV bedellerinin tamamı müşterilere iade edilecek. Kampanya 55 inç ve üzeri boyuttaki Arçelik ve Grundig markalı LED TV’leri kapsıyor.

Türkiye, EURO 2020’de A grubunda mücadele ediyor. Grupta İtalya, Galler ve İsviçre yer alıyor. Turnuvanın açılış maçı 12 Haziran’da, final maçı 12 Temmuz’da yapılacak. Türkiye son katıldığı Avrupa Şampiyonalarında EURO 2012’de grup aşamasında elenmiş, EURO 2008’de yarı finalde elenmişti. Bu turnuvada finale kalırsa Mayıs’ta satılan televizyonlar bedavaya denk gelecek.

Katılım için 1-31 Mayıs 2021 tarihinde Arçelik mağazaları veya arcelik.com.tr’den kampanyaya dahil LED TV modellerinden birini satın almak yeterli. Satın alan müşterilere kampanyaya katılım hakkında SMS gönderilecek. Diğer mağazalardan ve e-ticaret sitelerinden alınan TV'ler kampanya kapsamına girmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33271 kez okundu.
48 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, a milli futbol takımı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim