Anlık Bildirim

Yıldızlarla dolu casus filmi Argylle'in yayın hakları 200 milyon dolar karşılığında Apple TV+'a geçiyor

Kingsman isimli sevilen aksiyon filmi serisinin yönetmeni olan Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'nin yayın hakkı, 200 milyon dolar gibi yüksek bir ücrete Apple TV+'a geçecek gibi duruyor.

Argylle'in yayın hakları Apple TV+'a geçecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Kick-Ass, Kingsman serisi ve X-Men: First Class filmlerinin yönetmeni olan başarılı isim Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'in yayın hakları Apple TV+'a geçecek gibi duruyor.

Collider'in yaptığı habere göre filmin başındaki isimler ve Apple anlaşmaya çok yakın. Filmin yayın hakları için bahsi geçen ücret ise 200 milyon dolar gibi fazlasıyla yüksek bir ücret. Ücretin bu kadar yüksek olmasının ise iki seebi olabilir. Ya filmden beklenti ciddi anlamda büyük ya da Argylle için tek bir film düşünülmüyor bir seriye dönüştürülmek isteniyor.

Matthew Vaughn'un Argylle isimli yeni filmi yine ajan filmi olacak. Film Ellie Conway'in aynı isimli casusluk romanından uyarlanacak. Kitap henüz piyasaya sürülmüş değil ancak "dünyayı dolaşan dünyanın en büyük casusunu" konu alacağını biliyoruz. 

Argylle Oyuncu Kadrosu

Filmin şüphesiz en dikkat çeken noktası ise yıldızlarla dolu olan oyuncu kadrosu. Filmin oyuncu kadrosu şu şekilde: Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa. Oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeride bulabilirsiniz. 

Filmin senaryosunu Jason Fuchs yazacak. Yönetmen Matthew Vaughn olacak. Ayrıca popüler pop sanatçısı Dua Lipa hem oyuncu olarak filmde bulunacak hem de filmin müziklerini hazırlayacak. Filmin çekimleri ise bu ay başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim