Anlık Bildirim

Netflix'in Assassin's Creed dizisini Die Hard'ın senaristi yazacak

Geçtiğimiz yılın sonlarında duyurulan Netflix'in popüler video oyun serisi Assassin's Creed'ten uyarlama aynı isimli dizisinin senaristi belli oldu.

Assassin's Creed dizisinin senaristi belli oldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix, bildiğiniz gibi birçok Ubisoft oyununu diziye veya filme uyarlıyor. Bu uyarlamalardan biri de Assassin's Creed. Geçtiğimiz saatlerde dedizinin senaristi belli oldu.

Assassin's Creed Dizisinin Senaristi Jeb Stuart

2020'nin son aylarında duyurulan Assassin's Creed dizisine dair ne yazık ki hiçbir bilgi paylaşılmamıştı. Diziye dair hâlâ pek bir bilgi sahibi olmadığımızı söyleyebiliriz ancak dizinin senaristi belli oldu. Dizinin senarisliğini daha öncesinde ilk Die Hard filminin ve Vikings: Valhalla dizisinin senaristi olan Jeb Stuart üstlenecek.

Dizi ile ilgili bir açıklama ne yazık ki hala yapılmadı. Dizinin başındaki isimler Ubisoft'tan Jason Altman ve Danielle Kreinik olacağı geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Oyuncuları, yayın tarihi, konusu ve bunlar gibi diğer detayları henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Assassin's Creed'in bir de filmi çıkmıştı ancak ne yazık ki bir hayli kötü bir film olmuştu. Umuyoruz dizi bizi yine hayal kırıklığına uğratmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim